Огнено шоу за корпоративно събитие в София

Огнено шоу за корпоративно събитие в София. Корпоративното събитие е повод да напомните на екипа, че сте страхотен екип, който е постигнал успех и се движи към нови върхове. Съвместната почивка обединява!

Огнено шоу на корпоративно парти перфектно ще подчертае красотата на момента. Такъв запомнящ се край на празника ще ви даде възможност приятно да изненадате служителите или да подчертаете статуса на компанията пред партньорите.

Огнено шоу за корпоративно събитие в София
Огнено шоу за корпоративно събитие в София


Огнено и пиротехническо шоу на вашето събитие! Ярки емоции са гарантирани!

Магията на живия огън, пластмасовите тела, сложните, усъвършенствани трикове са съставките на истинско огнено шоу, което може да зарадва и зарадва!

Красиво и висококачествено огнено шоу може да украси всеки празник и да гарантира минути невъобразимо възхищение за всички ваши гости!

Огнено шоу за корпоративно събитие в София

Сватба, корпоративно парти, рожден ден или Нова година ще проблясват с ярки цветове на фантастични огнени изпълнения от най-добрите артисти на огнено шоу в София и цяла България

По време на представлението актьорите на театъра, замествайки се взаимно, демонстрират майсторството си да контролират укротения огнен елемент.

Огнените програми включват и представления, при които силите на доброто и злото се бият в светлината на пламъка или нереални абстрактни картини и най-фантастичните мечти оживяват. За най-малките в огнена приказка ще се появи принцеса с огнена чадър, смели рицари, коварни злодеи и добри магьосници.

Кои са артистите в огненото шоу за корпоративни събития?

Кои са пожарникари и какво е огнено шоу – днес няма нужда да обясняваме на никого. Почти всеки човек е виждал изкуството на „огнени хора“ по градските улици, по телевизионните екрани или във видеоклипове, публикувани в глобалната мрежа … Въпреки това, въпреки това, за мнозина „задкулисието“ на представлението и целият удивителен огнен свят, остава загадка. в която влиза пожарникарят, който пръв е взел пои.

Между другото, poi са топки, топки, торбички или фитили, прикрепени към шнурове или вериги (които от своя страна са снабдени с бримки за поставяне на пръсти или вирбели). Думата „poi“ е от чужд произход: теоретично тя не е склонна, но в разговорната реч на пожарникарите ситуацията е различна (тук трябва да се каже, че човекът, който обръща poi, обикновено се нарича постер или поер).

Ако poi не са тренировка, а „борба“, тоест предназначена за огнено шоу, тогава фитилите са незаменим компонент. Вярно е, че днес има диодни, електронни, неонови poi … Статията обаче ще се фокусира предимно върху изпълнения с открит огън. В крайна сметка именно този елемент обикновено се има предвид от онези, които се наричат ​​пожарникари.

Между другото, poi – от всякакъв вид – не е всичко, което е в реквизита на „хората на огъня“ … Но за сложните и разнообразни инструменти на пожарникарите ще говорим по-късно. Междувременно да продължим темата, която започнахме. Кои са тези, които са запознати с изкуството на пожарникарите само като зрител, който не се досеща?

Сигурност при изпълнението на огнено шоу

Обикновено хората, които поне веднъж са виждали огнено шоу, попадат в две категории. Първите веднага се радват, но смятат усукването на огъня за изключително опасно, а самите „огнени хора” са големи екстремали. Вторият, разглеждайки измамната лекота на движенията на художника, стига до заключението, че огненото шоу е „незначителна материя“, като издухване на мехурчета, а губенето на време за него, упражняването всеки ден, е нелепа детинщина. Такива „взискателни“ зрители често се обръщат към пожарникарите по време на представление с изумителна молба: „Нека да се завъртя!“ – и след като са получили отказ, те също са обидени …

Всъщност огненото шоу не е нито свръхлеко, нито ултраопасно. Истината се крие в средата. Плавното, красиво представяне на пожарникаря говори за трудни многодневни тренировки, а спазването му на правилата за безопасност намалява възможността за нараняване до нула. Между другото, очевидно е, че пожарникарят, намиращ се в непосредствена близост до огъня, в случай на собствено невнимание, рискува много повече от всеки от зрителите. Затова художникът винаги е жизнено заинтересован от спазването на стандартите за безопасност (така пожарникарите съкращават фразата „предпазни мерки“).