Огнено шоу за фирмени партита

Огнено шоу за фирмени партита и събития

Огнено шоу за фирмени партита. Всеки празник ще стане по-забавен и интересен с огнено шоу. Това е елементът, който перфектно ще се впише в програмата на детски или възрастен рожден ден, сватба, ергенско парти, корпоративно парти, дипломиране и всяко друго събитие.

Организираме разкошно огнено шоу за вас и вашите гости, което включва феерия от искри и огън, интересни костюми, талантливи артисти, ритмична музика и очарователни трикове.

В стандартната програма можем да включим създаването на огнени надписи с името на героя на деня или рождения ден, символи на пръстени или сърца за сватба, новогодишни атрибути или фирмено лого за корпоративно събитие.

Обичаме да изненадваме нашите клиенти, поради което всяко шоу използва вълнуващи реквизити за огън, зашеметяващи костюми и нови каскади.

Огнено шоу за фирмени партита

Когато поръчвате огнено шоу при нас, знаете, че получавате най-добрите танцьори, които ежедневно работят заедно. Ние сме напълно застраховани и имаме добри отношения с пожарната служба в София. Гарантираме, че вашето шоу е безопасно от началото до края.

Не сте сигурни дали имате място за нестинарство? Имате нужда от съвет относно планирането на програма за вашето корпоративно парти? Да ви помогна! Ние предлагаме пълен набор от услуги за планиране, организиране и провеждане на събития.

Ярко представяне на талантливи хора


Огнено шоу в София и Пловдив


Ние създаваме свои собствени подпори и инструменти за нашите огнени шоу програми, така че вие ​​и вашите гости да се наслаждавате на нещо уникално, ново всеки път. Ние сме представени от професионален екип от танцьори, които работят заедно, за да създадат живо и незабравимо огнено шоу за вашето събитие. Разполагаме с всичко необходимо, за да поддържаме огъня безопасен и забавен.

Предлагаме обширен репертоар от трикове. Чудесните ни художници могат да контролират и танцуват с огън, факли, обръчи, сфери с пламъци, ножове, мечове и много други реквизити. Всичко това се случва под ритмичната запалителна музика, в мистериозна мрачна атмосфера.

Огнено шоу в София


Програмата може да включва следните елементи:

Дишането на пламъка е едно от най-епичните и търсени действия в огненото шоу. Нашите висококвалифицирани и опитни изпълнители на пожар с дългогодишен опит не използват алкохол за този трик, а само специална смес. Това е безопасно както за художници, така и за гости.
Поглъщащи огън – това представление ще завладее публиката, защото включва стройни артисти в възхитителни, страстни костюми. Те поглъщат огъня и го пускат отново под ритмична музика, изпълнявайки танцови стъпки.

Цена за огнено шоу за парти


Огнени обръчи. Нашите танцьори съчетават акробатика с обръчи и огън и професионални танци. Артистите изпълняват с 1,2 и дори 3 светещи обръча наведнъж!
Хвърляне на пламтящи ножове и мечове – тази гледка е едновременно плашеща, омайваща и вълнуваща.

Огнено шоу за фирмени събития


Танцуване на корема с огън. Красива, секси, хипнотизираща! Нашите танцьори изпълняват театрален спектакъл
Нашият случай съдържа много разработки, за които можем да ви разкажем по-подробно. Красиви и ярки костюми, атрактивни артисти ще направят празника незабравим!

Огнено шоу за банкети


Джаз, хип-хоп и танц на бурлеска също могат да бъдат включени за създаване на секси огнено шоу! Страхотно за Великия Гетсби, Стария Холивуд, Ревящите 20-те, Казиното и други тематични събития.

Ние също така обслужваме корпоративни събития – стартиране на продукти, презентации на нови проекти, срещи с партньори и много други. Винаги предлагаме нови идеи за собствениците на бизнес да представят продуктите креативно.

Ако имате въпроси относно организирането на празник, обадете ни се още сега! Ще се радваме да консултираме всички услуги и да предложим нашата помощ.