За Нас

Екипът на „Bright eye“:

В танцово представление с огън „Bright eye“ участват артисти, професионалисти в различни области. Това са:

Петя Божинова е артист на свободна практика, танцьор в областта на съвременният танц, хореограф и преподавател от танцова компания „Bright bites“, Завършва Национална Академия за Театрално и Филмово Изкуство – специалност Танцов Театър през 2007г. Ръководител на Театър – студия „Студентина“. Петя преподава и развива танцова техника „Естествена физика на танца“. Участник и преподавател е в множество танцови резиденции, работилници и проекти в областта на съвременният танц.

Танцува с огън от 2004 -та година.

Петя:
„В момента съм артист на свободна практика, танцувам с огън, развивам представление със светлина и звук, развивам извънградски център, в който метър по метър търсим и изграждаме общо и благозвучно с природата пространство, развивам идеята за осъществяване на приключенска игра, преподавам съвременен танц, контактна импровизация и други способи за движение и изразяване, майка съм на едно дете и развивам потенциала на Театър-студия „Студентина“. Това което правим е истинско танцово представление с огън, но всички познават тази игра като огнено шоу.

Даниел Нгуен е артист на свободна практика, танцьор и костюмограф в танцова компания „Bright bites“

Завършва специалност „Дизайн на коженото облекло“ Негово дело е изборът на костюми за огнено шоу и дизайна и изработването на костюмите за светлинното представление на танцовата компания „Inlightened“.

Танцува с огън от 2006г.